Acties in de winkel

Goed voor de klant is goed voor ons. Dat is ons motto. Daarom bekijken we eerst welk voordeel we u als winkelier kunnen bieden, alvorens aan ons eigen belang te denken. 

Spaaracties 

Jaarlijks geven we u de mogelijkheid om twee spaaracties te organiseren voor uw klanten. U koopt het spaarartikel bij ons aan 1.5% van wat de klant moet betalen om het product gratis te ontvangen. De affiches en spaarkaarten zijn gratis te verkrijgen bij ons. 

Wijn van de maand

Iedere maand bieden we ook, door onze specialisatie in wijnen, een wijn van de maand aan (10 + 2 gratis). De bedoeling is om de verkoop extra te stimuleren door wat leven te brengen in de wijnrayon. Uit ervaring stellen we vast dat de winkeliers die hieraan deelnemen meer wijn verkopen. 

Eindejaarsactie 

Op het einde van het jaar zetten wij de wijnrayon nog eens extra in de kijker met een uitgelezen selectie wijnen, die bij ons heel goed verkopen en u helpen extra winst te genereren. De wijnen worden uitgebreid besproken en er wordt telkens aangegeven hoelang u ze kunt bewaren.

Met een speciale kleurenfolder – die wij samenstellen en gratis bijleveren – trekken we de aandacht van de klant. Bovendien geeft de folder een zekere meerwaarde aan uw zaak. De prijzen op de folder geven u een normale winstmarge en liggen in de lijn van de prijzen van de grootdistributie. Ten slotte stellen wij u gratis mooie wijndisplays ter beschikking waarmee u uw wijnafdeling een opvallende plaats in uw winkel geeft en zo de verkoop bevordert.